Emine Erdoğan'ın öncülüğünde, ünlü şef ve akademisyenlerin katkılarıyla hazırlanan kitap, Türk mutfağının sağlıklı saklama ve pişirme teknikleri ile atıksız, ekolojik, sürdürülebilir, glütensiz ve vejetaryen beslenme özelliklerine dikkati çekiyor.
sanat, tiyatro, müzik, film, kitap, yazarlık, edebiyat, resim, heykel, sahne, performans, drama, komedi, opera, bale, senfoni, konser, bestseller, klasik, modern, popüler, edebi, estetik, kültür, kültür sanatı, kültür endüstrisi, kültürel etkinlikler, kültür merkezleri, kültürel zenginlik, kültür ve sanat tarihi, kültür ve sanat okulları, kültür ve sanat koleksiyonları
Merkez mahallesi mutlu han sokak no:17/2 Bartın/Sakarya
info@kitaphaberleri.com.tr